PRAVILNIK O ZASEBNOSTI PODATKOV

Obalne galerije Piran – INFO PRIVOLITEV

Obalne galerije Piran vam v skladu z Reformo evropskega zakonodajnega okvira za varstvo osebnih podatkov pošilja veljavno privolitev za pošiljanje elektronskega napovednika in druga sporočila informativne narave, ki se nanašajo na dejavnost Obalnih galerij Piran. Če želite prejemati naša obvestila, vas prosimo, da to pisno potrdite z izpolnitvijo formularja za privolitev. Vsi, ki boste privolitev oddali, imate možnost, da kadarkoli odjavite napovednik in druga sporočila informativne narave, bodisi s klikom na odjavo z mailing liste, ki jo najdete na dnu e- maila »Ogp- Mediji,« ali na info@obalne-galerije.si

Prijava na napovednik »Ogp-Mediji«

Za prijavo na prejemanje programskih in drugih informativnih vsebin Obalnih galerij Piran »Ogp-Mediji« zbiramo naslednje podatke:ime, priimek, e-naslov. Obalne galerije Piran zbirajo vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste jih prostovoljno posredovali ob prijavi. Z vpisom vašega e-naslova, se prijavljate na prejem programskih vsebin, s katerimi vas bomo obveščali o razstavni dejavnosti, ob razstavnih in drugih dogodkih (predavanjih, okroglih mizah, performansih, debatah, predstavitvah, tiskovnih konferencah, ipd),  delavnicah in drugih dogodkih in prireditvah.

S potrditvijo in aktivacijo soglasja, boste do preklica prijavljeni na vsenapovednike in druga sporočila informativne narave »Ogp-Mediji.« Osebni podatki za prijavo bodo uporabljeni izključno za namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov Obalne galerije Piran v nobenem primeru ne bodo prodajale, posojale ali kakorkoli drugače posredovale nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

Preklic soglasja ali odjava

Svoje soglasje za uporabo in upravljanje z vašimi osebnimi podatki lahko kadarkoli prekličete na enak način, kot ga ste ga podali. Za preklic soglasja v prijavni obrazec na spletni strani ponovno vpišete svoj prijavni e-naslov in nanj boste prejeli potrditveno sporočilo.

S potrditvijo prijavnega e-naslova v sporočilu, bo soglasja preklicano. Kadarkoli lahko pisno na elektronski naslov info@obalne-galerije.si ali s klikom na gumb Odjava v napovednikih in

drugih sporočilih informativne narave »Ogp-Mediji« zahtevate prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene pošiljanja napovednika in drugih sporočil informativne narave.

Pravice uporabnikov

Uporabnik/uporabnica lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca »Newsletter,« na dnu spletne strani Javnega zavoda OGP, izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih Obalne galerije Piran o njem/njej zbirajo in obdelujejo, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom/posameznico, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenos osebnih podatkov.

Filtriran kontaktni obrazec

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu. Upravičeni so tudi do uporabe pravnih sredstev v primeru neukrepanja nadzornega organa.

Varovanje podatkov

Obalne galerije Piran spoštujejo vašo pravico do zasebnosti in stremi k visoki stopnji varstva osebnih podatkov. Zavezani smo k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkovZakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov

Napovednik »Ogp-Mediji« Obalne galerije Piran pošiljajo preko spletne platforme, ki omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop). Osebne podatke bodo Obalne galerije Piran skrbno varovale ter preprečevale njihovo morebitno zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene, za katere so uporabniki podali svoje soglasje. Pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno zakonodajo.

Morebitna vprašanja v povezavi z varovanjem vaših osebnih podatkov na spletnem mestu: www.obalne-galerije.si lahko naslovite na elektronski naslov pooblaščene osebe za varstvoosebnih podatkov:

Gabrijela Kukovič, poslovna sekretarka
e-naslov: info@obalne-galerije.si

Pošiljatelji napovednika in drugih sporočil informativne narave »Ogp-Mediji« in upravljalki vaših osebnih podatkov sta:

Tatjana Sirk, muzejska svetovalka
Galerija Meduza, Čevljarska 34, 6000 Koper

Dušanka Đukić, oblikovalka
Galerija Herman Pečarič, Leninova ulica 2, 6330 Piran

galerija.meduza@obalne-galerije.si
obalne.galerije@gmail.com, Ogp- Mediji